Lukáš Langmajer se své vášně pro rychlá auta nevzdává ani při natáčení

 Celebrity 
11. října 2019 11:55 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Sportovní Peugeot zlákal i další protagonisty filmu Peugeot
Všeobecně se ví, že herec Lukáš Langmajer má slabost pro silné motory. To, že zvládá i řízení závodních speciálů, předvedl už na nejedné automobilové rallye. Při natáčení komedie 3Bobule, kde hraje jednu z hlavních rolí, se Lukášovi podařil husarský kousek.

Aby si vytváření filmu opravdu užil, propašoval do scénáře sportovní model Peugeot 308 GTi o výkonu 270 koní, se kterým se pak proháněl po jihomoravských vinicích.
Natáčení volné pokračování letní komedie Bobule skončilo před několika dny. Filmaři se snažili, aby vše proběhlo podle plánu, a tak poslední klapka za natáčením spadla pár dnů před tím, než  na jižní Moravu dorazily první podzimní deště. Do té doby si celý štáb včetně herců užíval několik týdnů na prosluněných a dozrávajícími hrozny provoněných moravských vinicích. Po více jak deseti letech od uvedení prvního dílu se před kameru vrátili osvědčení herci Kryštof Hádek, Tereza Voříšková a Lukáš Langmajer. Ten si ovšem natáčení užil nejvíc ze všech díky sportovní verzi Peugeotu 308 GTi s výkonem 270 koní, která si spolu s Lukášem ve filmu zahrála.

Lukáš Langmajer se svojí nákloností k francouzské značce Peugeot nijak netají. Ostatně s vozem od této automobilky jezdí i soukromém životě. Když pak dostal od produkce informace o tom, jaký vůz lze do natáčení použít, okamžitě věděl, kam sáhnout. Zavolal svému spřátelenému koncesionáři Peugeot a dohodli se, že v Bobulích si zahraje nejvýkonnější vůz z modelové řady francouzské automobilky, sportovní vůz, jehož tvůrcem je samotná závodní divize značky Peugeot, nazvaná Peugeot Sport.

Pro ilustraci, tato divize zaměstnává elitu motoristického sportu. Jsou to géniové se schopností stvořit auta, která vyhrála Rallye Dakar, 24 hodin Le Mans a jiné. Peugeot 308 GTi pochází stejně jako tyto extrémní závoďáky z dílen Peugeot Sportu. Region, kde se 3Bobule natáčely, je navíc místem, kde se každoročně jezdí známá Rallye Hustopeče. Lukáš Langmajer tak věděl, jaké jsou ideální cesty, kde lze prověřit sílu 270 koní pod kapotou.

Je evidentní, že Lukáš umí své záliby spojit dohromady. Ačkoli všechno, co má kola, miluje, herectví zůstává jeho vášní číslo jedna. A co říká na 3Bobule? „Jde o letní komedii, zábavu, která má vyhnat chmury z  hlavy, to všechno na pozadí vinařské tématiky, krásné krajiny Pálavy a přátelství.“ Premiéra v českých kinech se chystá na 12. března 2020. Očekává se velký zájem diváků, ostatně dva předchozí díly Bobulí vidělo v kině přes 800 tisíc diváků a televize je oba pravidelně opakuje také na svých obrazovkách.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve