Hříšná Slováková a její namakaný hokejista oslavili první výročí. Snaží se, ale pořád to není ono, přiznala Nela!

 Celebrity 
24. července 2019 08:16 / Ema Maxová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Nelu Slovákovou proslavil její sexy zadek  Instagram
Podnikatelka a vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková, která má tak pevný zadeček, že většina žen by pro takový vraždila, oslavila první výročí se svým novým přítelem Lukášem Kozákem (28). Jak Nela naznačila, hokejista se sice snaží, ale pořád to není ono.

Podnikatelka a vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková není ani herečka, ani modelka, zato ji ale proslavil její sexy zadek, který ráda vystavuje na svých sociálních sítích. Majitelka jednoho z nejžhavějších tělíček v Česku se proslavila díky reality show a sexy tělu. Od té doby, co se objevila v televizi, ji postupně sleduje více a více fanoušků, pro které je tato Brňačka velkou inspirací. V tuto chvíli má na svém Instagramu přes tři sta tisíc sledujících lidí.

Přesně před rokem Nela Slováková odešla od svého dlouholetého přítele Martina a v ten samý čas se jí pohledný hokejista Lukáš Kozák dostal pod kůži. V pondělí oslavili společné první výročí. Nela pochopitelně nezapomněla oslavu zdokumentovat a vložit na sociální síť. 

„Když dva se rádi mají," napsala Nela pod fotku s obrovským pugétem, balonky a dárky a pokračovala. „Už je to rok, i když jsme toho postíhali skoro jako za pět. Překvápka se učíme, už nám to celkem jde, je to lepší, za pět let do bude dokonalý, pusi.." dodala sebevědomá blondýnka, která se se svalnatým hokejistou jistě nemá špatně.

Je pravda, že Nela byla zvyklá žít ve velkém luxusu, nebo to tak alespoň prezentovala. Na fotografiích vykreslovala vztah s expřítelem Martinem zalitý nejdražším šampaňským, luxusním jídlem, luxusními dovolenými, luxusními auty a samozřejmě i luxusními překvapeními, takže mladý hokejista má laťku vysoko! Ale tak dostal pět let, tak snad do té doby svá překvapení vypiluje k dokonalosti.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47