Slovenská hvězda Lívia Bielovič ukázala ve Varech svého partnera

 Celebrity 
04. července 2019 13:33 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Na karlovarském festivalu se představil nový filmový pár Archiv L. Bielovič
Žádaná a okouzlující herečka českých i zahraničních produkcí Lívia Bielovič navštívila po Cannes i filmový festival v Karlových Varech. Kromě úchvatných zlatých šatů z dílny návrhářky Jenny Jeshko předvedla i svého partnera.

Partnerem okouzlující herečky je producent Adam Dvořák, který má na svém kontě nominace Českého lva za snímky Lidice, Tajnosti, Příběh kmotra nebo Snowboarďáci.  
 
V Čechách ji diváci znají z filmů a seriálů jako je Rapl, Modrý kód, Metanol, Živé terče Jana Hřebejka nebo třeba Ten, kdo tě miloval, jehož producentem je Adam Dvořák. Právě s ním tvoří Lívia pár. Společně vyrazili i na filmový festival do Karlových Varů. A rozhodně měli styl.

Herečka vynesla na červený koberec zlaté glamour šaty inspirované slavnými filmovými hvězdami. „Miluji módu a na filmový festival jsem chtěla obléknout něco speciálního. Zlaté úpletové šaty z kolekce slovenské návrhářky Jenny Jeshko byly původně vytvořeny pro benátský filmový festival a mě naprosto uchvátily, stejně jako její další módní kousky. Mají v sobě ženskost, trochu extravagance a glamour, a to mě opravdu baví,“ uvedla slovenská herečka.

Přestože v Čechách neplní slovenská hvězda Lívia Bielovič titulní stránky bulvárních časopisů a nejeví se jako filmová hvězda, v zahraničí si již vybudovala renomé vynikající herečky. Mluví plynně česky, anglicky, francouzsky a rusky. Jednou z jejích posledních velkých rolí v rámci zahraniční produkce je postava matky generála M.R. Štefánika v mezinárodním filmu Generál, jehož premiéra je plánovaná příští rok na festivalu v Cannes.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008