Sexy moderátorka si brutálně spálila své silikony. I pohled na ně bolí!

 Celebrity 
26. června 2019 13:30 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Hanka to se sluníčkem trošku přepískla Instagram
Modelka, moderátorka a hlavně maminka malého Andrease to pořádně přehnala se sluníčkem. V horkých dnech se chtěla zchladit a opálit své vysportované tělo, ale trošku to nevychytala a brutálně si spálila dekolt!

Asi dost krušnou noc má za sebou Hana Reinders Mašlíková! Sedmatřicetiletá sexy maminka si totiž pořádně sežehla své poprsí! Hanka nechtěla být na přímém slunci příliš dlouho, takže se nenamazala žádným opalovacím krémem. Výsledek ale nedopadl příliš dobře.
 
„Deset let jsem se takhle nespálila. Poctivě se mažu a nutím k tomu celou rodinu. Dneska jsem si poprvé řekla, že na tu chvilku se mazat tedy nebudu. Čeká mě krásná noc,“ svěřila se moderátorka na sociální síti a přidala snímky ze svého pobytu na sluníčku.

Zatímco odpoledne měla ještě úsměv na tváři, ve večerních hodinách už ji rozhodně přešel. Mašlíková si totiž celý dekolt sežehla do ruda a i pohled na fotku jejího bujného poprsí bolí! Po takové zkušenosti už zřejmě opalovací krém Hanka nikdy neodloží. A vysi také dávejte pozor a nezapomínejte na krémy s ochraným UV faktorem ani když jdete na slunce jen na chvíli.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve