Andrea Kalivodová: Cesta na dovolenou s dvěma neposedy je oříšek, ale letos jsme ho rozlouskli

 Celebrity 
25. června 2019 23:24 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Andrea Kalivodová jede letos s rodinou k moři vozem Peugeot
Operní pěvkyně Andrea Kalivodová ráda na dovolenou létá. Po minulých zkušenostech se ale letos rozhodla pohodlí letadla obětovat. Její dva synové Adrian a Sebastian jsou totiž jako pytel blech. Živí, neposední, zkrátka praví kluci. Cesta na dovolenou v letadle, kde nemohou pobíhat a řádit, je pro ně utrpením.

Nejeden rodič malého neposedy už zjistil, jak únavné je udržet extrémně živé dítě v omezených prostorách letištní haly, přimět ho zůstat v klidu ve frontě na odbavení, jak obtížné je snášet pohledy nespokojených spolucestujících v letadle či přežít úmorné čekání v případě, že váš let má několikahodinové zpoždění. Andrea spolu s manželem Radkem Töglem se proto letos rozhodli pro cestu autem.

Operní diva za normálních okolností jezdí malým SUV Peugeot 2008, které je mrštné ve městě a svými rozměry lehce vpluje do stísněných parkovacích prostor Národního divadla. Na téměř tisíc kilometrů dlouhou cestu do Itálie to však chce něco většího a pohodlnějšího. Proto, když se objevila příležitost jet s opravdu velkým autem, ráda ji využila.

Tím „stěhovákem“ je Peugeot Rifter v prodloužené verzi. Snadno spolyká všechna zavazadla a zbyde ještě spousta místa. Dieselový motor má dost síly na svižnou jízdu i při plném zatížení a přitom se spokojí s pouhými pěti litry nafty na 100 kilometrů. 

„Naši kluci auta milují. Tento obrovský Peugeot se jim obzvlášť líbí. Cesta je pro ně takové malé dobrodružství. V autě mají spoustu místa a celou cestu pohodlně prospí,“ říká Andrea. A stejného názoru je i Andrey manžel Radek Tögel: „Pro naše děti je jako hra do auta nejlepší spaní. Jejich spánek si užíváme i my, protože celou noc řídíme. Vyrážíme na noc a ráno se kluci probudí u moře.“

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve