Těhotná blogerka Nikol Moravcová zářila po boku pohledného staršího muže

 Celebrity 
19. června 2019 13:37 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Nikol vyrazila do Tater se svým otcem Archiv
Přestože je Nikol Moravcová již v osmém měsíci těhotenství, užila si výlet do Tater se vším všudy a načerpala energii. Manžela ale nechala doma. Byl totiž Den otců, a tak s sebou na výlet vzala svého pohledného tatínka.

Moderátorka a blogerka Nikol Moravcová oficiálně otevřela letní sezónu ve vodním ráji v Tatrách. Místo manžela s sebou Nikol vzala tátu.

„Na Den otců se podle mě dost zapomíná. Mamce jsem letos dala krásný diamantový náhrdelník a nechtěla jsem ani tátu ošidit. Přišlo mi fajn ho vzít s sebou na výlet do Tater. Když jsem byla malá, jezdili jsme spolu sami často, stanovali jsme. Vždycky jsem byla spíš tátova holka. Táta si to tu strašně moc užil, tak jsem ráda,“ řekla Nikol Moravcová.

Moravcová si ve vodním parku s tátou užila alespoň masáž a koupání. „Můj táta moc na masáže není, ale já jsem ho stejně přiměla jít na lávové kameny. A prý to byla nejlepší masáž v jeho životě,“ prozradila Nikol.

Budoucí maminka má plány na léto jisté. Víkend na Slovensku byl zřejmě jednou z posledních dovolených mimo Českou republiku. „Jsem ráda, že jsem vyrazila právě sem. Můj manžel je Slovák a já mám k této zemi opravdu moc vřelý vztah. V létě plánuju zařídit dětský pokojíček a ve zdraví a pohodě porodit. A pak už se asi všechny další léta a celý život bude točit okolo naší malé. Moc se ale těším,“ řekla blonďatá kráska, která i v pokročilém těhotenství vypadá skvěle.

Přestože se jí dcera ještě nenarodila, už si vyhlídla brouzdaliště, kam by ji ráda v budoucnu vzala. „Jsem ráda, že jsem se sem mohla s tátou podívat. Procestovala jsem už velkou část Slovenska, a to i díky své práci, ale sem bych asi jen tak sama od sebe nejela. A přitom je to tu fakt super. Je tu neuvěřitelná atmosféra a zavání to tu pohodou a prázdninami. Jsou tu bezva bistra a pool bary, které mi třeba na pražských koupalištích chybí. Určitě se sem vrátím,“ uzavřela Nikol.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod