Těšíte se na StarDance? Česká televize už ví, které hvězdy budou tančit

 Celebrity 
18. května 2019 09:14 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ročník StarDance 2019 nemůže moderovat nikdo jiný než známá dvojice  Facebook
V deváté řadě oblíbené taneční soutěže StarDance se podařilo zvítězit Jiřímu Dvořákovi a hned se začalo spekulovat, komu ze slavných televize nabídne účast příští rok při již potvrzeném jubilejním, desátém ročníku.

Loňský návrat StarDance dokázal, že tenhle formát diváky neomrzel. StaDance zkrátka táhne. I když se i loňský ročník oblíbené taneční show těšil výborné sledovanosti, přesto sklidil i dávku kritiky. Důvodů bylo hned několik. Diváci dokonce kritizovali i moderátorskou dvojici – Terezu Kostkovou a Marka Ebena.

Nakonec to ale vypadá, že známá dvojice Marek Eben a Tereza Kostková je sázka na jistotu a v České televizi už nyní vrcholí přípravy na další ročník StarDance.

I letos se diváci mohou těšit na sexy herečky a zpěvačky ukazující ladné křivky v krásných šatech po boku zkušených tanečních profesionálů. Do konce června bude jasno úplně o všech účastnících letošního ročníku. Už v létě se bude trénovat a budou se natáčet znělky a medailonky.

Česká televize již má pod smlouvou pět známých tváří. A samozřejmě je domluvená prakticky se všemi tanečníky a tanečnicemi. Žádná jména televize zatím neprozradila, ale diváci se prý mohou těšit na perfektní show, která na podzim vypukne.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve