Bývalá modelka Helena Houdová se nahá klaněla měsíci. Fotku sdílela na socialní síti

 Celebrity 
16. května 2019 05:18 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Trojnásobná matka Helena Houdová se klaní měsíci Instagram
V roce 1999 se Helena Houdová stala Miss ČR, poté se provdala za Omara Amanatema (46), s nímž zplodila tři děti. Ale před šesti lety od něj odešla a rozhodla se i s dětmi cestovat po světě. Jako modelka už se Houdová neživí, protože mnoho firem už nemůže podpořit, protože nejsou šetrné k lidem ani k naší planetě.

Čtyři roky Houdová cestovala po světě se svými třimi dětmi, které jak tvrdí, také sama vzdělává. Loni v září oznámila, že s dětmi našly nový domov v Austrálii. „Nastal čas lásky, tvoření, bytí a přijímání. Moc se na tuhle etapu těším. Být spokojená s tím, co je, vyživovat naše těla i duši. Přijali jsme nový domov – Austrálii!“ tvrdila modelka.

S dětmi si našla pozemek a začala budovat svůj domov. Ale i z Austrálie utíkali do světa, pár týdnů strávili i na Bali. Ale vše jednou končí a Helena se svými třemi ratolestmi musí opustit kontinent.

„Končí nám víza, tak se musíme odstěhovat. Věci, které nebudeme potřebovat, rozprodáváme,“ svěřila se na sociální síti a přidala několik videí s rozloženým oblečením na ulici.

Naposledy se Helena nechala zvěčnit pro sociální sítě, jak úplně nahá medituje na pláži na Bali, čelem k měsíci v úplňku a omotaná žárovičkami, kterými si zdobíme vánoční stromeček. V komentáři k fotografii pak Houdová svěřila, že se oddávala přírodním silám.

„Klaním se ti. Cítím, jak mi tvoje kořeny prorůstají mými žilami. Slyším tvoje zvuky v pláči matek i zpěvu ptáků. Dotýkám se tě, když tančím v potu svého milence. Cítím tvoji vůni na špičkách prstů, když odlupuju další vrstvu naší bolesti. Ochutnávám tě za rozbřesku úplňkového probuzení.“ napsala doslova Houdová.

Helena Houdová v minulosti také přiznala sexuální zneužívání, deprese a problémy s příjmem potravy.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47