Seriálová hvězda Aneta Krejčíková předvedla, jak kojí svého měsíčního syna Bena

 Celebrity 
09. října 2018 13:14 / Ema Maxová
  1
📷
2 fotografie v galerii
Tři týdny po porodu ukázala Krejčíková svého synka Instagram
Hvězda Ulice Aneta Krejčíková prožívá nejkrásnější období ve svém životě. Sedmadvacetileté herečce se před pár týdny narodil prvorozený syn Ben.

Když se Anetě chlapeček narodil, všechno ostatní šlo zřejmě stranou. Herečka ze seriálu Ulice na čas úplně zanevřela na sociální sítě, teď na nich ale synka ukázala.

„Tři týdny bezmezné lásky a něhy, pokaděnejch plín a tepláčků, promočenejch pyžam od mlíka, fascinovanýho zkoumání mini tělíčka, jež bylo donedávna součástí mýho těla (furt to nechápu!!!),“ popsala herečka první dojmy z mateřství na svém Instagramu a přidala i první společnou fotkou.

Představitelka Gábiny ze seriálu Ulice se zvěčnila během kojení a připsala také, jak to všechno s partnerem Ondřejem zvládají. „I být trpělivější na Tvého tatínka, co mi mává nevypraným ribanem před nosem, že smrdí a že je v koši na prádlo UŽ TÝDEN, když jde na hokej a Ty zrovna brečíš, teda řveš, poněvadž máš hlad a já Tě přebaluju, jelikož by další nálož plena neunesla… budu se snažit být milá a trpělivá. Slibuju.“ 

Fotit se u kojení není výsadou pouze našich slavných maminek, při této mateřské povinnosti se rády zvěčňují i slavné zahraniční celebrity. Je vidět, že Aneta je v roli maminky nesmírně šťastná, ale péče o miminko jí dá někdy zabrat.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve