Síla je sexy: Jennifer Lopez je samý sval. Jak se vám líbí?

 Celebrity 
01. října 2018 10:11 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zpěvačka se cítí jako superžena Instagram
Za rok jí bude padesát let, porodila dvě děti, a přesto vypadá pořád úchvatně. Jennifer Lopez zveřejnila na svém Instagramu fotografii své vypracované a pevné figury, kterou by jí mohla závidět každá dvacítka.

Dnes jsou in především vysportovaná těla a okouzlující zpěvačka to dobře ví! Jennifer Lopez (49) se podle vlastních slov se cítí v nejlepší formě svého života. Před pár dny sdílela fotku, na které zatíná své bicepsy a vypadá naprosto fantasticky.

Krátce před svou velkolepou show v Las Vegas se půvabná zpěvačka fanouškům předvedla na Instagramu v plavkách a vystavila nejen svůj pověstný zadeček. V oranžových plavkách jí provokativně vykukovalo ňadro a jako vždy byla exotická kráska neskutečně sexy. Teď pro změnu vytáhla na odiv své svalnaté paže.

„Po dnešní show se cítím jako superžena. Když jsem začala tento koloběh patnácti show za sedmadvacet dní, říkala jsem si, že je to moc, ale slíbila jsem si, že místo toho, aby mě to zničilo, mě to posílí a na konci budu ještě silnější a v nejlepší formě. Občas jsem byla unavená, hodně jsem cestovala a musela jsem vměstnat cvičení, kam to jen šlo, ale teď jsme u konce. Mám z toho smíšené pocity, ale většinou se cítím jednoduše silná, šťastná a vděčná,“ svěřila se fanouškům na svém Instagramu nejlepší latinskoamerická umělkyně.

Na svých Instastories J-Lo často fanouškům předvádí, jak trénuje v posilovně. Zpěvačka na své figuře i fyzičce pracuje velmi intenzivně a je to vidět. Není to ale jen tvrdá dřina ve fitku, Jennifer dodržuje zdravou životosprávu, nepije alkohol, nekouří a také hodně odpočívá. Díky tomu je na vrcholu své formy i kariéry...

Její show jsou fyzicky velmi náročné, a tak Lopez potřebuje být ve formě, což se jí zatím rozhodně daří! A zdaleka ještě nekončí.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47