Operní diva Andrea Kalivodová vyrazila s rodinkou do Tater a prozradila, jak zhubla

 Celebrity 
27. září 2018 19:39 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Andrea Kalivodová s manželem Adrianem Grandhotel Starý Smokovec
Sólistka Národního divadla Andrea Kalivodová vyrazila s manželem a synem Adrianem do Vysokých Tater. V Grandhotelu Starý Smokovec zpívala při příležitosti slavnostního otevření nových apartmánů, kterého se zúčastnila i herečka Emília Vašáryová, Zdena Studénková nebo pravnučka Vlasty Buriana Monika Kristl.

V poslední době operní pěvkyně hodně zhubla. Může za to údajně cvičení a jóga i omezení sacharidů. 

„Já miluji tradice a tento hotel má nádhernou historii. A tím, že mám příbuzné na Slovensku, konkrétně v Nízkých Tatrách, tak se cítím stále jako Českoslovenka. Rádi se do Tater vždy vracíme a je nám stále líto, že jsme se jako země rozdělili. V Grandhotelu Starý Smokovec jsem teprve podruhé a určitě ne naposledy.

Já jsem měla povinnosti, ale manžel si tu užíval se synkem Adriankem, navštívili i welness a naučili se všechny značky aut,“ uvedla se smíchem Andrea, která na slavnostním křtu nových apartmánů zazářila v dlouhých šatech s krajkovým sexy topem.

A jak to slavná operní pěvkyně dělá, že vypadá stále lépe a lépe? „Začala jsem pravidelně cvičit, velmi mi pomáhá jóga, pohyb v přírodě a chodím také na heaty. Nemyslím si, že mám super postavu, ale snažím se na sobě pracovat,“ prozradila sólistka Národního divadla, která se chystá od 8. listopadu na představení Carmen.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47