Zemřela láska Karla Gotta, slovenská zpěvačka podlehla rakovině

 Celebrity 
24. září 2018 14:53 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ve věku 72 let zemřela zpěvačka Jana Kocianová Facebook
V noci ze 23. na 24. září zemřela slovenská zpěvačka Jana Kocianová. Po dlouhém boji podlehla ve dvaasedmdesáti letech rakovině. Čeští fanoušci ji nejlépe znali jako vokalistku Karla Gotta.

V roce 1973 dostala tahle slovenská zpěvačka nabídku od Karla Gotta a spolu s Jitkou Zelenkovou mistrovi dělala vokalistku. V té době byl do ní údajně Gott velice zamilovaný. Po dvou letech se Kocianová vrátila na Slovensko. Kde také účinkovala s dvojicí Milan Lasica a Julius Satinský. V televizním Silvestru, kde zpívali skladbu C´est si bon. 

Z množství hitů byly nejpopulárnější Zahoď starosti, Nekonečná láska nebo Kadiaľ ísť.

Ještě před smrtí přitom stačila prozradit deníku Aha! jedno hodně pikantní tajemství o Karlu Gottovi! „Karel byl hodně žádaný muž a taky krásný. Moc mi lichotilo, když jsem zjistila, že byl do mě zamilovaný,“ svěřila se Jana Kocianová a dodala: „Já ale byla zamilovaná do někoho jiného, a tak to zůstalo navždy jen u platonické lásky.“

Kocianové diagnostikovali rakovinu v roce 2014 během rutinní lékařské prohlídky. O rok později se podrobila operaci. Zpěvačka věřila, že nemoc porazí. Bohužel nakonec po dlouhém boji rakovině podlehla.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47