Bučková a Vágner se po třech letech rozešli. Máme různé sny a touhy, říká modelka

 Celebrity 
18. září 2018 10:58 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Eliška s Jakubem zůstávají kamarády a jsou spřízněné duše Instagram
Vítězka soutěže Česká Miss 2008 Eliška Bučková (29) je volná. Náš nejznámější rybář Jakub Vágner a úspěšná česká modelka se rozhodli jít od sebe po téměř tříletém vztahu. A to kvůli rozdílným představám o jejich budoucnosti. Eliška potvrdila konec jejich vztahu na sociálních sítích.

Nesourodost zájmů a životních priorit se ve vtahu stupňovala a krize se prohlubovala. Eliška vídala Jakuba jen několikrát do měsíce a stále věřila tomu, že se nakonec Jakub bude chtít usadit. Nedočkala se.

Pár se prý rozešel po vzájemné dohodě a nadále se budou respektovat a zůstanou přátelé. Ještě minulý týden spolu byli na expedici v Amazonii, teď ale půjde každý svou cestou. 

Bučková se s Vágnerem dala dohromady začátkem ledna 2016. Kvůli Jakubovi se Eliška odstěhovala z Prahy na venkov a často spolu podnikali rybářské výpravy. Bydleli v jeho domě u jezera Katlov na Kutnohorsku a modelka plánovala s rybářem založení rodiny. Rozdílné představy na společný život a budoucnost, ale bohužel jejich životy rozdělily.
 
„Máme různé touhy, různé sny a toužíme po tom sdílet je a realizovat s milovanou osobou. Někdo touží po teple rodinného krbu, společných chvílích, někdo po dobrodružství a cestování. Všechny sny mají stejnou váhu, protože každý z nás má právo snít. Pravá láska hledá společnou cestu k jejich uskutečnění. Ale láska je i to chtít dobro toho druhého a být mu na jeho cestě za snem oporou jako přítel. To nemění její sílu a velikost, jenom získává nový rozměr,“ přiznala rozpad vztahu Bučková.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve