Jak si žije nová Česká Miss Lea Šteflíčková? Užívá v luxusu za milióny!

 Celebrity 
12. srpna 2018 14:29 / Ema Maxová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Lea je první královnou krásy, která si může užívat byty rovnou dva Česká Miss
Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková (20) si už užívá v luxusním pražském bytě, jehož roční pronájem v nejprestižnější soutěži krásy vyhrála.

Lea je historicky první královnou krásy, která má možnost užívat byty rovnou dva. K tomu pražskému získala od partnera soutěže RC Europe také roční pronájem bytu v Brně.
"Pocházím z Ústí nad Labem, do Prahy jsem to neměla daleko, ale samozřejmě je pro mě skvělé žít v Praze a mít všechno na dosah ruky. Většina castingů a modelingových aktivit se odehrává v české metropoli. Jsem za možnost bydlení v Praze moc ráda," řekla Lea Šteflíčková.

Lea získala v Praze pronájem bytu 2KK v novostavbě v pražských Hodkovičkách. Je první uživatelkou bytu. Celý byt je navrhnut předním českých architektem Lukášem Janoutem ve velmi moderním stylu. "Moc se mi tu líbí, je to přesně podle mých představ. Mám tento styl moc ráda," upřesnila.

Do Prahy se přestěhovala i se svým partnerem. "Moc věcí tady zase nemá, pendluje mezi Prahou a Teplicemi, kde má práci. Jsem ale moc ráda, že je tady se mnou," vysvětluje.

Jak bude využívat brněnský byt? " Byla jsem na Moravě v Brně vlastně za celý život jen jednou. Je fajn, že zde mohu trávit třeba víkendy, vyrazit na Moravu. Fajn to bude, když budu mít třeba práci na Moravě. Zanedlouho mě tam čeká zrovna přehlídka pro Beátu Rajskou a také focení pro prestižní kliniku Medik Haus, se kterou mám roční kontrakt," dodala.


Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková získala kromě pronájmu dvou bytů také řadu dalších hodnotných cen. Za své vítězství získala 850 tisíc korun a kontrakt s kosmetickou značkou Juliette Armand, roční pronájem automobilu Hyundai a další zajímavé ceny. Česká Miss je  opět na vzestupu a o své vítězky se skvěle stará. Žádná jiná soutěž nenabízí vítězce ceny v hodnotě více jak 3 milióny korun.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve