Nela Slováková dráždí Londýn: Úplně nahá se vystavila v hotelovém okně!

 Celebrity 
15. července 2018 12:46 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Známá provokatérka Nela Slováková si užívá v Londýně Instagram
Bývalá hvězda reality show Hotel Paradise a známá česká influencerka Nela Slováková si v těchto dnech užívá Londýn. Společnost jí dělá kamarádka a bývalá playmate Zuzana Strausz Plačková. Holky si do Anglie vyrazily na koncert Eminema.

Vítězka Hotelu Paradise Nela Slováková zavítala do hlavního města Velké Británie spolu se Zuzanou Plačkovou, kterou zná ze zmiňované reality show. Holky si užívají luxusní hotel, jídlo, drinky i nákupy. Každý den zaplavují své fanoušky na Instagramu fotkami a videonahrávkami, které zachycují, co si kde koupily a kolik je to stálo.

A holky rozhodně nešetřily! "Jak utratit sto táců za deset minut? Koupit si troje boty," napsala k fotografii z jednoho ze značkových obchodů Slováková.

Nela a Zuzana do Londýna rozhodně nejely kvůli památkám, ale vyrazily na koncert nejúspěšnějšího bílého rapera, který se konal včera večer. Po velkolepém vystoupení Eminema se holky vydaly na after party. Samozřejmě se nezapomněly všem pochlubit, že následná zábava v místním VIP klubu je vyšla na dalších tisíc euro (v přepočtu 26 tisíc korun).

Ze svého hotelového pokoje vidí holky rovnou na slavnou atrakci London Eye. Luxusní výhled se Nela rozhodla světové motropoli oplatit a nechala se v okně vyfotit úplně nahá, což kromě jejích fanoušků na Instagramu mohli ocenit obyvatelé domů sousedících s hotelem, kde se krásky ubytovaly. Extravagantní podnikatelku a známou provokatérku zvěčnila na sociální síť její slovenská kámoška Zuzana.

Pohled na dokonalé pozadí Nely Slovákové ale stojí za to! Posuďte sami...

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47