Těhotná Adriana Sklenaříková prožívá obrovskou radost: Je to holčička!

 Celebrity 
30. května 2018 10:57 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Adriana se stala tetou Instagram
Obrovské štěstí zažívá šestačtyřicetiletá slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková. Těhotná kráska se totiž stala tetou!

Adriana Sklenaříková se ve 46 letech stane poprvé maminkou. Po několika neúspěšných pokusech čeká slovenská topmodelka své první dítě. Ještě dřív, než se bude radovat ze svého potomka, přivítala na svět dceru své sestry Natálie.

Natália Sklenaříková se novorozenou dcerou pochlubila na Instagramu. „Malá hvězda se narodila, přeju jí vše dobré. Miluji tě,“ napsala ke snímku malé Stelly hrdá maminka.

Adriana tak prožívá velmi šťastné období. Krásná modelka v minulosti přiznala, že lituje, že si dítě nepořídila dříve. Založení rodiny odkládala kvůli kariéře modelky. První manželství s fotbalistou Christianem Karembeuem tak zůstalo bezdětné. Pár se v roce 2012 rozvedl.

O dva roky později se modelka provdala za arménského milionáře Arama Ohaniana. V roce 2016 byla těhotná, ale bohužel v 7. týdnu potratila. Se svým druhým manželem Aramem Ohanianem (63) dokonce uvažovali o adopci.

„Otěhotněla jsem a byla jsem radostí bez sebe. Bohužel, v sedmém týdnu těhotenství jsem potratila. Následující měsíce se mi oči zalily slzami pokaždé, když jsem potkala těhotnou ženu nebo maminku s dítětem. Opravdu se chci stát matkou. Když jsem byla mladší, tak jsem to tak necítila. S manželem se o to pokusíme ještě jednou. Pokud to opět nevyjde, zvolíme adopci,“ řekla v roce 2017 pro magazín Paris Match. 

Adriana byla ochotna pro dítě udělat cokoli. Svěřila se, že prodělala dvě umělá oplodnění, která bohužel nedopadla. O dítě se majitelka nejdelších nohou na světě snažila několik let a nyní má konečně důvod k úsměvu. Ve svých 46 letech se konečně stane maminkou! Otcem dítěte je její druhý manžel, marocký milionář Aram Ohanian.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod