Moderátorka televize Prima už se sukním nevyhýbá. Konečně se zbavila dlouholetého trápení

 Celebrity 
24. května 2018 19:59 / Monika Knorkova
  0
📷
7 fotografií v galerii
Martina Jandová si zašla na odstranění křečové žíly Klinika Yes Visage
Známou moderátorku Martinu Jandovou několik let trápila nevzhledná křečová žíla na pravé noze. Proto se nejen vyhýbala krátkým sukním, ale bála se i cestovat letadlem. Rozhodla se vše vyřešit jednoduchým zákrokem a cestu do Itálie si užít naplno!

Není žádným tajemstvím, že minulý rok v létě se známá moderátorka Top Staru Martina Jandová zasnoubila a v květnu spolu se svým snoubencem Petrem Jelínkem plánují cestu do Benátek. A jak nám moderátorka prozradila, jsou teď na cestách hodně. Jen za poslední dobu byli dvakrát po sobě v Thajsku na dva měsíce. Jenže Martina Jandová, vždy před odletem a hlavně během letu zažívala stres právě kvůli svým zdravotním potížím.

„Kromě estetických důvodů, kdy potřebuji vypadat dobře, protože jsem neustále před kamerou, šlo i o mé zdraví. Měla jsem strach z trombózy během letu, a tak jsem si musela píchat injekce do břicha na ředění krve," prozrazuje známá moderátorka.

Navíc se svým snoubencem pravidelně tráví léto na Slapech na lodi a ani letos tomu nebude jinak. „Už se na to moc těším, celé léto v plavkách a konečně nebudu muset řešit svou křečovou žílu na pravé noze," říká Martina Jandová.

A na jaký zákrok vlastně moderátorka jde? Rozhodla se pro zcela novou moderní metodu odstranění křečových žil. „Nemocnou žílu uzavřeme za pomoci žilního lepidla. Celý zákrok trvá asi patnáct minut, je bezbolestný a provádí se za plného vědomí pacienta," vysvětluje MUDr. Peter Baláž.

Kdy se bude moci Martina Jandová vrátit k moderování? „Prakticky okamžitě. Pacient po zákroku nemusí dodržovat žádný speciální režim, ani nosit kompresivní punčochy. Může se vrátit do práce i sportovat," prozrazuje MUDr. Peter Baláž.

Nová metoda odstranění křečových žil za pomoci žilního lepidla je miniinvazivní zákrok, který vás nijak neomezí ve vašich aktivitách ani v práci. Je ideální volbou pro všechny, koho křečové žíly trápí a chtějí je vyřešit rychle a bezbolestně. To je výhoda oproti náročné a bolestivé operaci hrazené pojišťovnami v nemocnicích. Ocení ho také lidé, kterým zdravotní stav neumožňuje podstoupit operaci v narkóze.

Měla sympatická moderátorka před zákrokem nějaké obavy? „Žádný strach nemám. Pan doktor mi vše vysvětlil a já mu zcela důvěřuji. Hlavně se těším, že budu moci do Itálie letět bez stresu. A konečně budu moci bez obav ukázat nohy v krátkých sukních," prozrazuje s úsměvem Martina Jandová.

Martina Jandová nám prozradila, že nerada něco dopředu plánuje, proto ani svatba zatím naplánovaná není. „Chtěli jsme se vzít v Thajsku. Chtěla jsem svatbu na pláži ve dvou, ale moje dcera byla smutná, že by u toho nebyla. Tak jsme to zatím odložili. Nemáme to tak, že svatba musí být do roka a do dne. Necháváme to otevřené. Teď letíme do Benátek, tak kdo ví…," říká moderátorka.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve