Diana Kobzanová ukázala rozkošnou dcerku Lily. Komu je podobná?

 Celebrity 
18. května 2018 00:15 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Spokojená rodina hokejisty Michaela Frolíka Instagram
Modelka Diana Kobzanová (36) teprve nedávno na svém Instagramu oznámila, že čeká druhé dítě. Těhotenství se jí vzhledem k velikosti bříška podařilo tajit poměrně dlouho. Dnes už je dvojnásobná máma a fotkou své rozkošné dcery Lily se dokonce pochlubila na sociálních sítích.

Diana Kobzanová je velká tajnůstkářka a druhé těhotenství se jí podařilo dokonale ututlat. Kobzanová je pověstná tím, že si své soukromí bedlivě střeží. Druhé těhotenství tajila až do 38. týdne!

„Já si na oznamování jiných stavů nepotrpím. Není to nakažlivá choroba, takže se ohlašovat nemusí, ale Frolda letos chtěl moc jet na nároďák. Nakonec se ale rozhodl, že nechce odjíždět od malinkého mimina a dá přednost rodině, proto je myslím fér, abyste to od nás věděli dřív než z médií,“ svěřila se Kobzanová na své sociální síti dva týdny před porodem.

Teď se rozhodla se svými fanoušky podělit i o pár snímků své nejmladší lásky. Už podruhé se Dianě Kobzanové podařilo s Michalem Frolíkem zplodit holčičku. Ta dostala jméno Lily. První dcera Ella (3) se tak raduje ze sestřičky.

A jak to celé zvládá bývalá modelka a moderátorka? Diana to jako vždy bere s humorem. „Převlékám Lily, převlékám Ellu, ta řve, že chce na sebe něco jiného. Pak zase řve, že má pořád hlad. Pak řve Lily, ta nemá hlad, ale smrdí na celý barák. Já jsem samozřejmě ještě v noční košili. Pak letím nakopat Ellu zpátky do auta. Ta zase řve, že chce jiné boty. Aha, zapomněla jsem přebalit Lily. S hovnem přes celé město nepojedeme, to je jasné,“ popisuje vtipně své každodenní ráno.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47