Dřív ukazovala ňadra, teď se fotí zezadu. Belohorcová vystavila zadeček

 Celebrity 
03. května 2018 08:28 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Moderátorka Zuzana Belohorcová miluje zdravý životní styl Instagram
Bývalá moderátorka erotické show Peříčko Zuzana Belohorcová nikdy neměla problém s nahotou. Dříve ale raději ukazovala svá ňadra, která si po dvou dětech nechala upravit a zpevnit silikonem. Nyní se na Miami, kde žije s manželem a dětmi, chlubí svým zadečkem.

Zuzana Belohorcová (42) miluje zdravý životní styl. Cvičení věnuje opravdu hodně času. Fitness a běhání po pláži se věnuje denně a je to vidět. Belohorcová se pravidelně chlubí fotkami v plavkách a vystavuje své vnady, které si nechala loni v Čechách upravit. Nyní se rozhodla opět pochlubit svým tělem. Tentokrát ale vyšpulila zadek!

V brazilských plavkových kalhotkách a od písku se zvěčnila na pláži na Miami a snímkem tak potěšila své fanoušky na sociální síti. Zuzana se už zanedlouho svojí postavou pochlubí také v Čechách. Pravidelně sem na léto létá za rodinou. 

Bývalá moderátorka žije s manželem a dětmi Salmou a Neviem v Miami v luxusním mrakodrapu, ve kterém v září přečkali i běsnící hurikán Irma. „Blížící se hurikán jsme nikdy nezažili a ani zažít nechtěli. Tentokrát se mu asi nevyhneme. Navzdory všem katastrofickým předpovědím jsme se rozhodli, že tady zůstaneme a nějak tu pohromu přečkáme. Budeme doufat a modlit se, myslete, prosím, na nás,“ svěřila se před pár měsíci Zuzka, která ve dvaačtyřiceti letech a po dvou dětech vypadá stále dobře.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod