Hory ve stylu Anděla na horách? Retro víkend si užila bloggerka Nikol Moravcová

 Celebrity 
24. dubna 2018 10:36 / Monika Knorkova
  0
📷
5 fotografií v galerii
Nikol Moravcová na retro víkendu Anděl na horách Archiv Nikol Moravcové
Na retro zájezd do Tater vyrazila Nikol Moravcová se svým snoubencem. Bloggerka miluje hory, a tak si stylové zakončení zimní sezóny nenechala ujít. Nechyběla Zotavovna Morava, ranní budíček, speciální rekreační vlak nebo retro oblečení kulturní referenti.

Nikol v Tatrách oslavila se svým partnerem i první výročí vztahu. „Naše první výročí s Karolem bylo strašně romantické. Vyjeli jsme do jeho rodné země na retro akci Českých drah ve stylu Anděla na horách a musím říct, že jsme si to fakt užili,“ vyprávěla spokojená bloggerka.

„Ve speciálně upraveném retro vlaku jsme měli vlastní kupé a přes noc se v jídelním voze dokonce promítal legendární film s Jaroslavem Marvanem. A to víkend teprve začínal,“ řekla bloggerka Nikol, která miluje hory, lyžování i snowboarding a oslavu výročí spojila i se zakončením zimní sezóny v Tatrách.

„Vůbec poprvé jsem byla na Lomnickém štítu, kde jsme díky inverzi měli nádherný výhled do krajiny. A samozřejmě nechyběl Tatranský čaj na každé zastávce. A užili jsme si i poslední sníh, sjezdovku jsme sjeli na lyžích i snowboardu,“ dodala.

Stejně jako ve filmu Anděl na horách i Nikol navštívila legendární Zotavovnu Morava, absolvovala ranní budíček a seznamovací večírek i celodenní program s retro oblečenými kulturními referenty. Užila si také výlet na Hrebienok nebo sáňkování. Nyní už je jaro a Nikol se připravuje na důležitý okamžik v životě. V létě se totiž za svého slovenského snoubence, kterého poznala na seznamce, provdá.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod