Populární britský zpěvák Mika natočil klip, jaký byste od něj asi nečekali!

 Celebrity 
23. března 2018 13:43 / Ema Maxová
  0
Loading...
📷
5 fotografií v galerii
Mika tančil s nejmenším Peugeotem Peugeot
Populární britský popový zpěvák, který si říká Mika, nastartoval svoji kariéru v roce 2009 klipy Relax, Take It Easy a následně Grace Kelly. Tyto songy ho katapultovaly na vrchol britské hitparády, ale nejen tam. Jeho výrazný hlas o rozsahu pět oktáv byl tenkrát slyšet ze všech rádií po celém světě.

Mika je libanonsko-amerického původu, od devíti let žil v Anglii a jeho současným domovem je Itálie. Nicméně velmi blízký vztah má k Francii. Právě tam totiž zakotvil jako malý kluk, když jeho rodina utíkala z válkou zasaženého Libanonu, a v té době v Paříži napsal svoji první píseň.

Mika Francii miluje a Francie miluje Miku. Za všechna svoje čtyři alba získal ve Francii platinovou desku, pravidelně vystupuje ve francouzské televizi, jeho koncerty bývají vyprodané a v roce 2010 byl ve Francii dokonce jmenován rytířem uměleckého řádu.

Jeho vřelého vztahu k této zemi a jeho popularity využila francouzská značka Peugeot, která si populárního umělce zvolila za svého ambasadora. Mika je extrovert známý svým originálním a pestrým stylem, a to se přesně hodí k image vozu Peugeot 108. Tento model, mimochodem vyráběný v České republice v kolínské továrně TPCA, nepřehlédnete. Nejmenší z rodu Peugeotů má elegantní, mladistvý design, stylový interiér, bohatou výbavu a úsporné motory. Obzvlášť atraktivní je verze s plátěnou stahovací střechou 108 TOP!

Peugeot 108 ve společnosti extravagantního umělce doslova září. Klip, který spolu natočili v Barceloně, je zábavný a příjemně svěží. Mika v něm interpretuje jednu ze svých legendárních skladeb, velmi dynamickou píseň „Love Today“. Při natáčení klipu se prý ohromně bavil. Nejen Mika, ale celý štáb. Mika je zkrátka živel!

Mika: „Peugeot je značka, se kterou jsem vyrůstal. Odjakživa byla součástí mého života. Z tohoto ambasadorství jsem tedy nadšený. Při natáčení klipu jsme se ohromně bavili, bylo to skvělé!“

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47