Jennifer Aniston se opět rozvádí! Na prahu padesátky zůstala sama

 Celebrity 
18. února 2018 08:31 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Slavný pár oznámil odloučení Facebook
Americká herečka známá především jako Rachel Greenová ze seriálu Přátelé se rozvádí! Ve světě showbyznysu je Jennifer Aniston prvotřídní hvězda, je pravidelně označována za jednu z nejvíc sexy žen planety, ale v lásce devětačtyřicetiletá herečka štěstí nemá.

Půvabná Jennifer Aniston se opět rozvádí a na prahu padesátky je zase sama. Mužů jejím životem sice prošlo dost, láska jí ale s žádným nevydržela.

Je krásná, sexy, pracovně úspěšná, ale najít muže, po jehož boku by strávila celý život, se jí stále nedaří. Přitom s Justinem Therouxem (46), kterého si Jennifer v roce 2015 vzala, to vypadalo tak nadějně.

Zpráva o odloučení slavného páru přišla v momentě, kdy spekulace o jejich rozchodu začínaly opět nabírat na síle. Pár se tak rozhodl vydat oficiální prohlášení, ve kterém uvádí věci na pravou míru. Zároveň tvrdí, že oba hodlají zůstat dobrými přáteli, jelikož si jeden druhého velice váží. 

Spekulace už nějakou dobu nahrávaly tomu, že manželství Jennifer Aniston (49) a Justina Therouxe (43) je v troskách. Důvodem rozpadu by mohl být i exmanžel Jen Brad Pitt (54), který má s herečkou údajně přátelský vztah. Konkrétní příčinu rozpadu jejich vztahu pár říct odmítá. Že je manželství definitivní konec ale médiím potvrdil.

„Rozhodli jsme se oznámit naše odloučení. Toto rozhodnutí jsme vzájemně učinili v závěru loňského roku. Jsme nejlepší přátelé, jejichž cesty se rozešly.“ Prohlášení o rozvod přišlo jen pár dní poté, kdy oblíbená herečka oslavila své 49. narozeniny.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve