Demi Moore má nového partnera. Je jím o 30 let mladší herec!

 Celebrity 
07. ledna 2018 22:33 / Ema Maxová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Demi Moore má pro zajíčky slabost Facebook
Takový pár byste asi nečekali. Hollywoodská herečka Demi Moore (55) má nového partnera. Je jím o 30 let mladší herec a zpěvák Nick Jonas (25).

S informací přišel americký bulvární portál Radar. Podle jeho zdroje dala milence dohromady hereččina dcera Rumer Willis. "Nedávno se poprvé setkali a od té doby se vídají. Nápad seznámit je měla Rumer," uvedl zdroj blízký herečce.

Rumer, kterou má Demi z manželství s hercem Brucem Willisem prý dobře ví, že její matka má slabost pro mladé muže a naopak Nick Jonas vyhledává spíše starší partnerky.

Demi Moore byla dvakrát vdaná. S Brucem Willisem má tři dcery a ačkoli byl jejich rozvod velmi ostrý a mediálně sledovaný, časem našli zase společnou řeč a dokonce spolu tráví i dovolenou. Podruhé se herečka vdala za mnohem mladšího herce Ashtona Kutchera. Ani jejich vztah ale nevydržel.

Nicka zatím k oltáři žádná nedotlačila, jeho milostný život je ale také bohatý. Mezi jeho bývalé partnerky patří například Miss Universe 2012 Olivie Culpo nebo o 13 let starší herečka Kate Hudson.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008