Taťána Kuchařová Gregor je stále zamilovaná a stále řeší inkontinenci

 Celebrity 
23. prosince 2017 10:00 / Marcela Plachá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Taťána s Ondrou pořád září štěstím a láskou Showpix
Únik moči je téma, o kterém ví topmodelka Taťána Kuchařová Gregor téměř vše. A ráda o tom mluví. Na Vánoce pak doporučuje zajít navštívit známé i neznámé seniory.

Kráska Taťána Kuchařová Gregor žije svůj sen. Je úspěšná, obdivovaná, milovaná a s manželem Ondřejem Brzobohatým Gregorem jí snad nic nechybí. Přesto má i starosti – o opuštěné seniory! Právě kvůli nim založila před devíti lety nadaci Krása pomoci. „Když jsem nadaci Krása pomoci rozjížděla, vůbec jsem netušila, že je tady tolik osamělých starých lidí. Jak smutná je česká realita,“ uvedla pro Reflex. Vánoční svátky jsou ideálním obdobím, kdy lidé mohou seniory navštívit a strávit s nimi alespoň pár chvil. 

Nadace podporuje sociální služby a programy, díky kterým mohou senioři zůstat co nejdéle doma, s profesionální péčí, a necítit se vyloučeni ze společnosti. Téma samoty u starých lidí Taťána často otevírá při veřejných vystoupeních, rozhovorech a na svých sociálních sítích, kde nabádá k tomu, aby Češi svoje rodiče nebo prarodiče navštěvovali. „Je důležité, aby se spolu lidé nezapomínali stýkat. Věnovat druhému čas je nejvíc, co si můžeme dát. Žijeme se svými telefony, jsme neustále on-line, aby nám něco neuteklo, ale neuvědomujeme si, že máme problém udělat si pro druhého pár hodin času,“ říká Taťána, která se věnuje i dalším neobvyklým tématům, včetně inkontinence. „Únikem moči trpí v Česku víc než milion lidí, bez rozdílu věku nebo pohlaví. Ti lidé o tom často raději nemluví a stydí se, tedy se jim snažím dodat odvahu,“ vysvětlila modelka. 

Nejčastěji se jí ale lidé ptají na potomky. Ty ale zamilovaná dvojice zatím neplánuje a užívá si svobodu.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008