Klusovi by mohli mít i čtvrtého potomka!

 Celebrity 
19. prosince 2017 12:45 / Marcela Plachá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tamara s Tomášem nazpívala společný duet Showpix
Populární zpěvák Tomáš Klus žije pět let se svou vyvolenou Tamarou. Přesto, že spolu již mají tři děti, nevylučují další přírůstky do rodiny.

Jednatřicetiletý Tomáš Klus je šťastným tatínkem čtyřleté Josefíny, dvouletého Alfréda a novorozené Jenovéfy. Společně žijí ve starém domě za Prahou a moc se jim tam líbí.

„Musím štípat dříví, když je Tomáš 14 dní na Slovensku. Musím se o nás postarat v těch divočejších podmínkách, ale pro ten vztah to nic moc nezměnilo. My si vystačíme v jakémkoliv prostoru,“ popsala venkovský styl života devětadvacetiletá Tamara v rozhovoru pro iDnes.cz. 

Denně prý přichází nové věci a výzvy, co je potřeba společně zdolávat. „Myslím, že nějaká změna přichází každý den. Ale nesmírně si vážím toho, že spolu dokážeme komunikovat a pořád stejně dobře jako na začátku. A že ta láska je pořád stejně velká, jako když jsme se poznali,“ prozradila a naznačila také, že by si přála ještě i další potomky.

„Když jsem byla těhotná s Jenovéfou, tak jsem říkala, že končím. Tři děti jsou skvělé! Vejdou se do jednoho auta, je to praktický. Jenže teď mám pocit, že na nás prostě někde ještě jedno čeká,“ přiznala čerstvá maminka.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008