Hvězdná svatba u Vágnerů! Nebudou chybět slavné topmodelky a celebrity!

 Celebrity 
15. prosince 2017 09:30 / Marcela Plachá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tereza s Petrem už se těší nejen na svatbu, ale i na velmi brzký příchod miminka Showpix
Jeden z našich nejpopulárnějších hudebníků chystá další svatbu. Vdávat se bude těhotná dcera Karla Vágnera. Na veselce by kromě půvabné nevěsty Terezy neměly chybět další krásky včetně Elišky Bučkové či Simony Krainové, které také patří do klanu Vágnerů.

O chystané svatbě a zásnubách informoval na sociální síti nastávající ženich, architekt Petr Šťovíček (25). „Řekly ANO," napsal šťastný budoucí tatínek a manžel. Tereza Vágnerová (25) přitom původně avizovala, že svatbu pár nechystá, přestože je těhotná.

Následně ji ale zřejmě inspiroval její bratr Josef (27), který požádal o ruku přítelkyni Marlene. U Vágnerů tak budou příští rok dvě svatby.

Těší se na ně také Jakub Vágner (35) se svou přítelkyní Eliškou Bučkovou (28). "Prstýnek na ruce nemám, takže se zatím vdávat nemohu. Ale nechci, aby to vyznělo, že Kubu tlačím, aby mě požádal o ruku. Ale kdyby se to stalo, určitě bych ne neřekla," prozradila pro Blesk modelka, která už byla v minulosti zasnoubená s muzikantem Vaškem Noidem Bártou.

"Na svatbě Terezy samozřejmě nemůžeme chybět," zmínila Bučková. Veselku si zřejmě nenechá ujít ani topmodelka Simona Krainová (44), která žije s Karlem Vágnerem mladším (42). Jak velkou svatbu tatínek Karel Vágner (75) pro svou dceru Terezu uspořádá a kolik na ní bude hostů, zatím Vágnerovi neprozradili.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47