Kadeřníkem roku 2017 se stal Igor Sedlák ze Slovenska!

 Life & Style 
14. listopadu 2017 21:57 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Černobílá kolekce Igora Sedláka nakonec získala prvenství hned ve dvou kategoriích Czech and Slovak Hairdressing Award’s 2017
V pražském Foru Karlín proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků nezávislé kadeřnické soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards. Zájem o letošní soutěž ze strany salonů byl nad očekávání. Do soutěže se přihlásilo více kadeřníků s větším počtem kolekcí než v minulém roce!

Slavnostní Galavečer soutěže Kadeřník roku, která vznikla v roce 1985 ve Velké Británii a v současnosti se koná v řadě dalších zemí, každoročně vedle vítězů dílčích kategorií vynese na výsluní slávy absolutního vítěze s titulem Kadeřník roku.

Tím letošním vítězem a pomyslného kadeřnického Oscara pro rok 2017 nakonec získal Igor Sedlák ze salonu v Prešově. Po třech letech vlády českých kadeřníků tak titul Kadeřník roku putoval na Slovensko.

Vítěze jednotlivých kategorií vybírala nezávislá mezinárodní porota složená z odborníků. Součástí této poroty byly kadeřnické hvězdy a také zástupci fashion světa. Celkově bylo uděleno 13 ocenění v jednotlivých kategoriích.  

Dvě ceny získal i salon New You, ve velmi vyrovnané kategorii Pánský komerční účes si prvenství odnesl Martin Tyl a v umělecké kategorii Avantgarda byl oceněn jeho kolega ze salonu New You, Robin Bilka.

Slavnostní večer, který byl oslavou krásy, kreativity a technické dokonalosti a prezentoval nejlepší účesy za rok 2017, si nenechaly ujít ani veřejně známé osobnosti. Večer ozdobily svojí přítomností topmodelka Zuzana Stráská, modelka Kateřina Sokolová, dorazily také herečky Míša Maurerová a Bára Mottlová a oblíbená moderátorka Gabriela Lašková. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod