Těžkotonážní skupina Koule se vrací na scénu!

 Celebrity 
15. listopadu 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Takhle Koule vypadaly v dobách své největší slávy Archiv P. Slaninové
Určitě si mnozí vzpomenou na legendární dívčí "těžkotonážní" skupinu Koule, která nemohla chybět snad v žádném zábavném televizním pořadu a na mnoha různých akcích. Trojice dívek si písničkami jako Dieta a podobně dělala legraci ze své vlastní váhy. Pak zmizely, aby se teď opět mohly vrátit!

Lídryně kapely Petra Slaninová, která momentálně hraje mimo jiné s Lucií Bílou v muzikálu Sestra v akci, se na čas uklidila ze světa šoubyznysu a svému příteli Petrovi porodila dvě děti. Věnovala se mateřským povinnostem Teď se zase vrací a rozhodla se, v trochu obměněné podobě skupinu Koule reinkarnovat.

„Jako Koule jsme fungovaly od roku 2000 celkem 11 let. Vzdy to bylo skvělé, veselé, plné optimismu, publikum nás vzdy přijímalo s nadšením, jak dospělí, tak děti, jak muži, tak i jejich partnerky, protože jsme si ze sebe uměly vždy udělat legraci, právě proto byly vždy takovéhle reakce," svěřila se zpěvačka a herečka Petra Slaninová.

Postupem času prý dospěla k názoru, že je čas se zase vrátit a kapku rozčeřit vody showbyznysu dávkou humoru, optimismu a nadsázky.

„Budeme zpívat písně, které jsme měly v repertoáru tenkrát i nové písně, které budou postupně přibývat. Rády bychom samozřejmě vydaly v dohledné době i desku, dokonce už máme na příští rok připravenou desku vánoční, na které budeme celý rok pracovat, abychom mohly naše posluchače potěšit," prozradila plány lídryně Koulí Slaninová.

Ta kromě práce v úspěšném muzikále s Lucií Bílou v hlavní roli spolupracuje s několika kapelami, píše texty v českém i anglickém jazyce pro různé interprety, učí zpěv a interpretaci, pořádá koncerty, větsinou charitativní.

„Výtěžek pak jde na nemocnou holčičku jménem Adélka. Spolupracuji i s několika nadacemi. Na své koncerty si zvu různé interprety, do budoucna mi účast přislíbila například Míša Tomešová i další kolegové z různých divadel. Další takový koncert by měl být na jaře. Na techto koncertech se o klavirní doprovod vždy postará Sára Marková Bukovska. A na návrat našich Koulí se už moc těším," dodala Petra Slaninová.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47