Bohdalová bude mít proslov na pohřbu Štědrého! Přijde i Gott?

 Celebrity 
14. listopadu 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Nad rakví kamaráda Karla Štědrého promluví Jiřina Bohdalová ShowPix
Nelehký úkol čeká na Jiřinu Bohdalovou. Na zítřejším posledním rozloučení se zpěvákem a moderátorem Karlem Štědrým (†80) má mít proslov. Hrozilo totiž, že mluvit nebude nikdo chtít, přičemž herečka a zesnulý umělec byli velcí přátelé.

Poprvé Bohdalka promluvila na posledním rozloučení kolegyně Jiřiny Jiráskové (†81). Teď bude mluvit u rakve člověka, kterého měla ráda jako kolegu i člověka.

Při smutečním obřadu s Karlem Štědrým bude mít svůj proslov nejprve scénárista a televizní dramaturg Gustav Oplustil a dalším, kdo bude ve strašnickém krematoriu mluvit, bude lékař, profesor Jan Pirk, který před šesti lety Štědrému operoval srdce a zachránil mu život.

Jiřina Bohdalová teď doufá, že to ve středu zvládne. „Od chvíle, co jsem se dozvěděla, že Karel zemřel, pláču. Byl to jeden z mých největších kamarádů, uměl rozdávat humor a radost a byl to gentleman," dodala smutná herečka, kterou trápí, jak okolo ní umírají lidé z branže. 

Rozloučit se s Karlem Štědrým přijdou i další kolegové a kamarádi, včetně zpěvačky Yvetty Simonové, fotbalové Amfory, bývalé hlasatelky a moderátorky Marie Tomsové a mnohých dalších. Zda dorazí Karel Gott, není jasné. Není ale vyloučeno, že Mistr udělá výjimku a přijde se poklonit. Běžně totiž na pohřby nechodí. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47