Než Štědrý zemřel, volal Bohdalové o pomoc!

 Celebrity 
11. listopadu 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Bohdalová se Štědrým se měli hodně rádi, a proto se mu herečka snažila pomoct ShowPix
Ve středu budou mít přátelé, kolegové ale i fanoušci šanci naposledy se rozloučit se zpěvákem Karlem Štědrým. Zemřel ve věku 80 let. Pár měsíců před tím, než odešel, ale volal o pomoc Jiřině Bohdalové a ta pochopitelně neodmítla.

Začátkem září se Štědrý, který trpěl rakovinou a Azheimerovou nemocí, dostal do nemocnice. Měl obrovské bolesti kloubů, nemohl skoro chodit. Než šel do špitálu, volal kamarádům.

„Karel mi zavolal, že má velké bolesti a jestli nevím o nějakém fyzioterapeutovi. Samozřejmě, že jsem okamžitě zavolala Pavlu Kolářovi a ráda jsem mu pomohla. Karel byl jedním z mých nejbližších přátel. Je strašná škoda, že odešel," řekla Jiřina Bohdalová, které prý poslední roky odchází lidé z jejího nejbližšího okolí. 

V dubnu slavil Štědrý osmdesátiny a už tam mnozí tušili, že jsou to asi poslední narozeniny. „Když jsem ho viděl, věděl jsem, že devadesátky, jak mu nějaký věštec kdysi předpovídal, se nedožije. Bohužel se tak i stalo," dodal další z jeho kamarádů.

Podle kolegů odešel takzvaně "včas", protože jinak by se trápil on a hlavně jeho okolí. Rakovinu překonal několikrát za život. Za sebou měl na 50 chemoterapií, přesto dál fungoval a bojoval. Nakonec i s Alzheimerem, což sám přiznal!

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47