Bohdalová na morbidní festival s rakvemi nakonec nepřijela!

 Celebrity 
04. listopadu 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zatímco Jiřina Bohdalová odmítla přijet, zastoupila ji Bára Štěpánová! Facebook, Archiv
Že jsou herečky často součástí různých akcí, křtů nebo vernisáží, je běžné. Rády podpoří dobrou věc nebo úspěchy kolegů, ale proč by měly chodit předčítat básně na morbidní festival pohřebnictví? Přitom třeba na Jiřinu Bohdalovou organizátoři lákali.

Jiřina Bohdalová se měla zúčastnit festivalu pohřebnictví s názvem Poslední cesta na výstavišti v Lysé nad Labem. Jiřina měla předčítat básně z knihy Vážení truchlící a ostatní hosté. Jenomže nakonec odmítla.

„O akci jsem věděla dopředu, ale neměla jsem podklady. Poslali mi je až po mé urgenci, večer před tím, než jsem měla jet. Já mám ráda věci připravené dopředu a tak jsem nakonec cestu zrušila,” uvedla slavná herečka. 

Zatímco ředitel festivalu Ondřej Matouš lidem tvrdil, že slavná Bohdalka přijede, nakonec se neúčast herečky snažil omluvit její nemocí. „Já ale nemocná nejsem, opravdu ne. Bylo by dobré, kdyby říkali lidem pravdu,” dodala umělkyně, která se cítila být tímto chováním poškozena.

Pořadatel nakonec přiznal, že se stala chyba a omluvil se. Herečku pak zastoupila její kolegyně Bára Štěpánová, která recitovala básně a k tomu zahrála na kytaru.

Proč ale vůbec Bohdalová přislíbila, že bude přednášet na festivalu spojeném s úmrtím, kde se to rakvemi, urnami a pohřebními proprietami jenom hemží, není jasné. Možná, že to slíbila a až pak jí došlo, jak je to pro ni skličující, tak odmítla. Není divu. Poslední dobou vyprovodila na poslední cestu celou řadu svých kamarádů a kolegů.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47