Emma Smetana veřejně napadena členem SPD Tomia Okamury

 Celebrity 
31. října 2017 04:00 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Emma Smetana je prý zralá na facku! youtube
Hodně ostře, až vulgárně se pustil do moderátorky Emmy Smetana člen SPD Tomia Okamury Jaroslav Novák. Kvůli tomu, že na zpěváka Aleše Brichtu hodně naléhala, aby jí poskytl rozhovor, jí označil za "krávu zralou na facku"!

Moderátorka Emma Smetana prý nemá vychování. „V minulosti by nesměla v redakci ani zametat. Ta kráva prostě nevybíravě začala útočit na těžce nemocného Aleše Brichtu. Veškeré její dotazy jasně naznačovaly, že Brichta podpořil ty xenofoby a nacisty. Za blbost nikdo nemůže, ale je smutné, že tu holku doma nenaučili alespoň základům slušného chování,“ řekl veřejně bývalý novinář Novák. 

Smetana se po volbách chtěla Brichty jen zeptat, proč na setkání přišel, a proč podporuje stranu Tomia Okamury. Jaroslav Novák, alias Večerníček ji vyzval, aby nechala zpěváka být a v podstatě ji dal také najevo, že se s ní bavit nebude. 

„Ta holka je jen produktem špatné výchovy. Pochopitelně v kombinaci s absencí nějaké přiměřené inteligence to vždy nadělá paseku. Jako novinář jsem spíš smutný, že tohle děvče, co by kdysi v redakci nemohlo ani zametat, se dnes vydává za novinářku. To naše řemeslo upadlo strašným způsobem. Faktem je, že tu holku vyhodili i z bulvární Novy, takže jistý pud sebezáchovy média mají,“ dodal Novák.

Emma Smetana před časem byla odejita z Novy, údajně proto, že se nesnesla s řadou kolegů a povyšovala se na ně. Přitom její současní kolegové o ní hovoří hezky s tím, že je přátelská, pracovitá a kreativní. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod