Herečka z komedie Líbáš jako Bůh musela pod kudlu!

 Celebrity 
31. října 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kamila Magálová už má po operaci a teď musí rehabilitovat! archiv JOJ
Kamila Magálová se u českých diváků proslavila hlavně rolí v komediích Líbáš jako bůh a Líbáš jako ďábel. Stále sexy slovenská herečka nedávno podstoupila operaci kolena, po které musí rehabilitovat.

Nepříjemné zranění, zranění menisku, natržené šlachy a prasklé chrupavky, si přivodila při natáčení filmu Jana Švankmajera Hmyz.

„Měla jsem utíkat po dřevěném jevišti ve vysokých podpatcích, klopýtnout a upadnout. Vypadalo to bravurně, ale odneslo si to koleno,“ prozradila Magálová.

Kruté bolesti se projevily až po natáčení a po rentgenech přišel jasný ortel - okamžitá operace. „Když jsme dotočili, začalo to hodně bolet a musela jsem na operaci,“ dodala Magálová s tím, že léčení si vyžádá asi čtyři měsíce.

Problémy s kolenem měla i další známá herečka Slovenského národního divadla Zdena Studenková. Hvězda filmu S tebou mě baví svět už ale točí v televizi, ale v divadle pouze zkouší. „Je to jiné, když člověk sedí na čtecí zkoušce, než kdyby měl dělat akce na jevišti,“ dodala Studenková. 

Z českých osobností trápí bolesti kolene zpěvačku Martu Kubišovou nebo herce Jiřího Krampola. Ani jeden ale na operaci zatím nejde. „Dokud to nebude nezbytně nutné, nepůjdu. Opravdu mám strach,” dodala jak Kubišová, tak i Krampol.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod