Kaiser s Lábusem jsou zase za kašpary! Představení je takové zvláštní

 Celebrity 
26. října 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiří Lábus, Dáša Vokatá a Oldřich Kaiser na děkovačce nového představení! Divadlo Kalich
Oldřich Kaiser a Jiří Lábus jsou nepřekonatelnou komickou dvojicí. Teď se opět vrhli do divadelní spolupráce a na prknech pražského divadla Kalich představili improvizační představení s názvem Jak Kubrt se Sněhurkou jeli vlakem. Součástí je i Kaiserova partnerka Dáša Vokatá! A mnozí diváci říkají, že "představení je takové zvláštní"!

Z počátku geniální scénky a nápad, jak je oživit vystřídá zklamání z některých "hluchých" míst a "undergroundového" zpěvu písničkářky Dáši Vokaté, s níž Kaiser několik let žije a zároveň se díky němu proslavila.

„Oba pánové jsou skvělí, ale jinak dvě a půl hodiny trvající představení je zbytečně dlouhé. A tu paní bych nechala zpívat tak dvě písničky, víc ne. Nějak jsem si říkala, zda tohle oba herci mají ještě za potřebí," ptala se jedna z divaček na premiéře.

„Udělali jsme asi tři zkoušky, nastřelili základní osnovu a pak jsme improvizovali. Baví nás to spolu," řekl nám Jiří Lábus, který se na jevišti objeví několikrát jako žena - jednou v plavkách, podruhé jako babka ve vlaku a to lidé doslova řvou smíchy. 

Představení složené z oblíbených scének z dílny Oldřicha Kaisera a Jiřího Lábuse z televizních pořadů Možná přijde i kouzelník a Ruská ruleta i z několika bonusů, by nebylo špatné, kdyby mělo dramaturgické vedení. 

„Už jsme staří na to flákat sebou o podlahu, tak jsme si vybrali mladšího člověka z publika," dodal Oldřich Kaiser. 

Na premiéře se objevil i zpěvák a herec Milan Peroutka, kterého si herci vytáhli na pódium a jednu ze scének si s nimi zahrál. „Bylo to super, jsem za to rád... byl to zážitek," dodal Peroutka. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47