Gregorová žádá Koptíka, aby ji nechal na pokoji!

 Celebrity 
23. října 2017 04:05 / René Černý
  2
📷
2 fotografie v galerii
Hana Gregorova by byla ráda, kdyby Koptík zanechal dalších útoků! ShowPix
Hana Gregorová má útoků, pomluv a údajných lží ze strany exmilence Ondřeje Koptíka už dost. Proto se obrátila s žádostí o pomoc na svou advokátku a ta veřejně slavomana vyzvala, aby nechal herečku na pokoji!

Odkopnutý milenec Hanu Gregorovou pomlouvá, zveřejňuje intimní fotky, informace z jejich vztahu a útočí i na její rodinu či kolegy. Přestože zveřejnil pár informací z údajného chování Gregorové ke kolegům z divadla a podobně, stále je tím, který se chová jako zhrzený puberťák.

Teď Gregorové došla trpělivost a přes svou advokátku vyzývá Koptíka, aby zařadil zpátečku. „Paní Gregorová by byla velmi šťastná, kdyby pan Koptík přestal se špiněním jí samotné a jejího jména. Ubližuje to nejen jí pracovně, ale i v rodině," uvedla advokátka Gregorové.

„Podepsalo se toto chování pana Koptíka i na zdravotním stavu mé klienty, jak na fyzickém, tak na psychickém a doporučovala bych panu Koptíkovi, aby se dalších výpadů zdržel," dodala právní zástupkyně Gregorové. 

To však Koptík asi nemá v úmyslu. Na Facebooku dokonce slíbil, že až bude mít 3000 přátel, zveřejní hodně peprné video. Prozatím to neudělal. Je otázkou, zda nějaké vůbec má?

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008