Očekávaný muzikál Sestra v akci: Bílá zazářila, Gregorová nadávala a utekla!

 Celebrity 
21. října 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Hana Gregorová si muzikál moc neužila, v polovině z divadla rychle odešla! ShowPix
Jeden z nejočekávanějších muzikálů letošní sezóny má po premiéře. Představení Sestra v akci s Lucií Bílou v hlavní roli, předčilo očekávání a mnozí se shodli, že Slavice tak skvěle ztvárňuje hollywoodskou herečku Whoopi Goldberg, která dala postavě svou původní tvář!

Na motivy slavného filmu si Lucie Bílá zahrála jeptišku ve stejnojmenném muzikálu Sestra v akci na prknech Karlínského divadla. Dokázala, že není jen výbornou zpěvačkou, ale také herečkou a svým pojetím dodala představení šmrnc.

„Je to úžasná role a já si ji užívám. Strašně ráda jsem zkoušela a moc ráda to hraju už teď. Prostě vyřádíme se tam všichni," podotkla s úsměvem od ucha k uchu Lucie.

Role vycházející hvězdy ukrývající se v kostele mezi ženami, se kterými neměla společného vůbec nic, jako by jí byla ušita na míru! „Lucka umí prostě překvapit a je vidět, že jí ta role baví. Je skvostná nesmírně jí to sluší a fakt jsem si to užíval i já. Ale i ostatní byli naprosto skvělí, moc se to povedlo a všem doporučuji jít se na to podívat," řekl nám nejvyšší český zpěvák, český Fantom opery, zpěvák a herec Radim Schwab, který s Bílou sedm let hrál v muzikálech v Divadle Ta Fantastika a dnes se potkávají spíš na akcích. 

Na premiéru vyrazila řada celebrit, včetně Hanky Kynychové, Emmy Smetana, Františka Janečka, Martina Písaříka, Dády Patrasové, Aničky Slováčkové, Aleše Hámy či Mariana Vojtka. Přišla i Hana Gregorová, na rozdíl od ostatních celá v rudém, včetně rtěnky. Rozhovory odmítala a fotit se příliš nechtěla. A dokonce ještě fotografům vynadala. I takové mohou být divadelní premiéry. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47