Šokující přiznání slavné české modelky: Byla sexuálně zneužívána!

 Celebrity 
20. října 2017 19:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Helena Houdová přišla s šokujícím odhalením! Facebook
Modelka Helena Houdová nepřestává šokovat. Nejprve veřejnost dostala jako biomatka, ale nyní přišla s něčím, co je vážně na zamyšlenou. Prozradila, že byla od mala sexuálně zneužívána.

Přes třicet let v sobě dusila děsivé tajemství. Kromě toho, že byla jako malá holčička zneužívána, tak tahle věc pokračovala i později v pubertě.

„Jako dítě jsem byla sexuálně zneužita. Jako teenager jsem byla sexuálně obtěžována muži. Byla jsem využita jen tak pro něčí potěšení už jako dospělá žena, i když jsem řekla NE. Na ulici mě chytali za různé části těla bez mého svolení, přes zadek mě pláclo tolik cizích mužů, že to ani nejde spočítat. Pořád dokola někdo využíval mého těla a mé mysli,“ uvedla Houdová na sociální síti. 

Nechce ze sebe prý dělat oběť nebo být zajímavá, ale dát mnoha ženám, ale třeba i mužům nějaký příklad toho, aby se s tím buď lépe mohli vyrovnat, nebo naopak o tom dokázali mluvit. 

„Trvalo mi dlouho, než jsem přestala cítit vinu, stud a přestala pochybovat o sobě a svém těle. Chci, aby se mé já stalo silnější. Miluji své tělo a odpustila jsem jim, odpustila jsem sobě, což mi trvalo hrůzných třiatřicet let, kdy jsem si hojila tyto rány,“ dodala Houdová.

Možná i to vše byly důvody, proč se Houdová v poslední době stáhla z veřejného života a směřuje víc do přírody.

Po svém vítězství v Miss ČR v roce 1999 se stáhla do ústraní, provdala se za miliardáře Omara Amanta, se kterým má tři děti. Stala se vegankou a teď přechází na zcela syrovou stravu.  S manželem se rozvedla, prodala dům za 20 milionů a se svými dětmi, které nechodí do školy, ale učí se doma, cestuje po světě.

Houdová o svém životě říká: „Já i děti jsme vegani, stará se o mě Bůh a škodlivé kampaně nefotím!" 

Možná i prožitky z dětství a mládí v ní zanechaly stopy a posunuly hranici myšlení a psychiky jinam a ona tak dnes žije trochu jiným životem, než jaký by od ní mnozí čekali.  

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47