Krutá pravda o jezdci Formule 1: Schumacher váží už jen 45 kilo!

 Celebrity 
17. října 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Takhle sexy Michael Schumacher dnes už rozhodně nevypadá! archiv
Celý sportovní svět, fanoušci, přátelé a bývalí kolegové, se strachují o osud jezdce Formule 1 Michaela Schumachera. Doslova se totiž prý ztrácí před očima. Přitom jeho žena stále o jeho skutečném stavu mlží.

Schumacher „bojuje" ze všech sil. Jenomže na normální život už nejspíš nemá šanci. Potvrzují to nejen útržkovité zprávy, které se i přes přísné embargo jeho nejbližších sem tam objeví, ale i slova bývalého Schumacherova manažera a přítele Williho Webera.

Od doby, kdy před čtyřmi lety mezi Vánocemi utrpěl na lyžích úraz, se jen spekuluje, jak to se závodníkem vlastně je. Zatím nejjasnější informace říkají, že je ve stavu takzvaného bdělého koma, kdy leží, kouká, reaguje na některé podněty, ale nemůže vůbec nic. Je z něj v podstatě ležák odkázaný na kompletní péči ostatních. 

Podle posledních nepotvrzených informací je sedminásobný mistr světa v bezprostředním ohrožení života. Jeho váha se má pohybovat na hranici 45 kilogramů a ze své výšky měl ztratit 14 centimetrů. Potravu přijímá sondou a není bez podpory přístrojů schopen sám žít. Je možné, že to až tak dramatické být nemusí. Nicméně jeho okolí má o něj strach. 


Podle jeho manažera Williho Webera je smutné, že rodina německého pilota o jeho stavu prakticky od samého počátku mlčí. „Zaslouží si, aby se nerojily spekulace. Proč se jim prostě neřekne pravda?" uvedl jeho manažer, který se Schumacherem spolupracoval dvacet let a pomohl mu ke všem sedmi titulům mistra světa.

Pětasedmdesátiletý agent  je zklamaný i z toho, že přišel o kontakt s rodinou německého jezdce. „Zdá se mi, že Schumacherova rodina se mě bojí. Posílal jsem jim květiny a dopisy, abych jim vyjádřil podporu. A zvlášť pak, když měl Michael narozeniny. Myslím si, že se bojí, že bych mohl získat nějaké informace o jeho zdravotním stavu, ale to bych já nikdy neudělal. Klidně bych s rodinou podepsal smlouvu, kde bych se k tomu zavázal," ujišťuje Weber.

Mnozí lidé z jeho okolí, kteří mu bývali hodně blízko říkají, že Schumacherova žena zkrátka nechce, aby veřejnost znala pravdu, protože se s ní ona sama nedokáže zcela vyrovnat. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47