Absolonová je na roztrhání! Dostala super nabídku, ale musí zvládat i roli maminky!

 Celebrity 
16. října 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Monika Absolonová má důvod k úsměvu, protože dostala super nabídku! ShowPix
Monika Absolonová si na nedostatek práce stěžovat rozhodně nemůže a slovo nuda je pro ni ve slovníku cizích slov. Teď musí dokázat zkloubit roli zpěvačky, herečky, maminky i moderátorky. Dostala totiž nový, lukrativní televizní kšeft.

Absolonová totiž přijala nabídku stát se moderátorkou nového pořadu na Nově. „Je to postavené na proměnách lidí, kdy jim vlastně změníme život. No, bude to náročné, snad to zvládnu. Ale musím to nějak zkloubit s divadlem a Tadeášem,” prozradila zpěvačka a herečka.

Jediné, z čeho má obavy je to, že se nebude moct svému malému synovi tolik věnovat. „Tadeáš roste jako z vody a mě jen mrzí, že s ním tolik teď nebudu. Žvatlá, dělá ksichty a různě zajímavě se projevuje a vymýšlí i neskutečný blbůstky. Jsem ráda za každý den, každou chvíli, kdy ho vidím a jsem s ním. Ale ta nabídka z televize byla zase tak zajímavá, že prostě nešlo říct ne a já jsem za ni vděčná," svěřila se Monika, která kromě toho hraje ve Studiu Dva a do toho zpívá na různých akcích.

Se synem jí ale pomáhá jak partner Tomáš Horna, tak hlavně maminka Blanka a její přítel. Nemusí mít tedy strach, že by syn nějak trpěl. A maminka Monika zase dobře ví, že za pořad, který bude mít premiéru nejsíš začátkem roku, jsou slušné peníze, bez kterých to dnes prostě nejde. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod