Cibulka hlady neumře! Přestěhuje se na jinou televizi!

 Celebrity 
14. října 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Aleš Cibulka se přestěhuje na jinou televizi prý už od ledna! archiv TV. Barrandov
Nucený odchod z TV Barrandov prožívali Aleš Cibulka a Michal Jagelka dost silně a nestačili se divit, co nastalo s jejich pořady. Některé z nich převezmou jiní moderátoři, jiné zanikli. Diváci, kteří si je oblíbili ale nemusí tesknit, už poměrně brzo se na televizní obrazovku vrátí, alespoň jeden z nich.

Aleš Cibulka, který už po desáté křtil svůj kalendář s hvězdami prvorepublikového filmového plátna, kam přišla řada osobností včetně Jiřiny Bohdalové, Evy Pilarové, Marie Tomsové, Ivy Hüttnerové, Marcely Březinové a dalších, prozradil, že nouzi o práci rozhodně nemá!

„Moc toho říct ještě nemůžu, ale co říct už můžu je, že se s diváky brzo uvidíme. Od ledna na jedné nejmenované televizi mě budou mít diváci šanci v takových pořadech zase vídat a moc se na to těším," prozradil Aleš Cibulka.

Údajné spory mezi ním, jeho partnerem a vedením privátní televize, respektive s programovým oddělením, které vedl ještě před časem moderátor Honza Musil s partnerem Jakubem, vygradovali v to, že Cibulka s Jagelkou odešli. „Alespoň budeme mít více času na naši chalupu a další aktivity," pochvaloval si moderátor a vystudovaný herec Cibulka. 

Ale kromě moderování v rádiu měl v hlavě už nový projekt, s kterým se mu podařilo u jiné televize uspět. A zda půjde o jinou soukromou televizi nebo veřejnoprávní, na to si budeme muset počkat. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47