Havlová na rozloučení s Třískou nepřijde! Přitom on byl za svědka na její svatbě!

 Celebrity 
06. října 2017 02:00 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dagmar Havlová ani na jedno z rozloučení s kolegy přijít nemohla! Facebook
Ve čtvrtek se v Divadle ABC konalo poslední rozloučení se zesnulou herečkou Květou Fialovou (†88), dnes se koná v Národním divadle s Janem Třískou (†80) Ani na jedno se nedostaví bývalá první dáma a herečka Dagmar Havlová.

Havlová nepřijde ani na poslední rozloučení se svým velkým kamarádem Janem Třískou. A to přesto, že on byl za svědka na její svatbě s Václavem Havlem! 

Objevily se spekulace, že Havlová odmítla na posledním rozloučení promluvit. Prý by to asi takzvaně nedala. „Já jsem to ani nemohla slíbit, protože jsem o tom ani nevěděla. Nikdo mě o to nepožádal. Velmi se omlouvám, ale ani na rozloučení s Květuškou Fialovou ani s Honzou Třískou nedorazím. Moc mne to mrzí, ale nemohu," svěřila se Havlová.

Prý by ráda přišla, ale nedovoluje jí to zdraví. „Ležím momentálně s uskříplým nervem. Za oba zapálím svíčku a pomodlím se za oba," řekla Havlová a dodala: „Honza byl kamarád mého muže, ale pohřeb organizuje rodina a mne nikdo ani neoslovil!," ujasnila vše bývalá první dáma!

A upřesnila i to, proč se nemohla ve čtvrtek zúčastnit ani další akce. „Vašek by měl 81. narozeniny a tradičně máme v Pražské křižovatce Cenu Dagmar a Václava Havlových, kterou jsem založila. Leč poprvé po letech k mé velké lítosti beze mne. Požádala jsem proto svého švagra Ivana, aby za mne Cenu předal. Musím na pokyn lékařů zůstat v postel," dodala Dagmar Havlová. 

Ta také na sociální síti zveřejnila společnou fotku s Květou Fialovou, kterou v Alzheimercentru navštívila pár týdnů před její smrtí. Oproti jiným umělkyním se se snímkem nechlubila za jejího života a přidala velmi pietně vzpomínka až nyní. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve