Krampol zaměstnal vlastní manželku! To je lék, aby nepila!

 Celebrity 
28. září 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Krampol a Hana Krampolová teď spolu i pracují! ShowPix
Jiří Krampol přišel na způsob, jak se jeho žena Hanka, která měla problémy s alkoholem, nemusí ke svému problému vrátit. A to bude jen tehdy, kdy bude mít nějaké povinnosti, řád a nebude se nudit.

Krampolová před pár měsíci po kombinaci léků na bolest a alkoholu skončila na léčení.  Skoro osmdesátiletý herec teď přišel na to, jak své drahé polovičce pomůže.

„Kdybych byla v pracovním procesu, tak věřím, že by se mi to nestalo. Ona potřebuje řád a nějakou pravidelnost," uvedl Krampol, kterému jeho žena nyní dělá asistentku. Jezdí s ním všude, má na starosti diář a vyřizuje kšefty. 

„Zůstat u toho ale nechci. Není dobré být s manželem doma a zároveň na každém jeho kroku. Na svoji práci, na kterou se moc těším, si ale musím ještě počkat. Chci si vydělat svoje vlastní peníze. Tyhle jsou, i když pracuji, stejně jenom Jirkovy," nechala se slyšet Krampolová, která by se chtěla stát pečovatelkou. Kdysi pracovala v mateřské školce. 

Sama má ale zatím zdravotní potíže s nohou a je otázkou, zda fyzicky zvládne se o někoho starat. Práce asistentky herce-manžela, jí jde zatím skvěle. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47