Spokojený Kaiser: Žije se svou Dášou v domě známého politika a šlechtice

 Celebrity 
24. září 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Zdá se, že v pokročilém věku našel Oldřich Kaiser nový smysl svého života ShowPix, Archiv
Oldřich Kaiser si v minulých letech prošel mnoha problémy, které byly způsobené hlavně alkoholem. Jak se ale zdá, to je už minulost. V poslední době je v pohodě a sám říká, že je spokojený. Žije se svou partnerkou, písničkářkou Dášou Vokatou v domě známého politika a obráží Českou republiku s jejich programem.

Naproti Smíchovskému nádraží je malý činžák, který patří senátorovi a exšéfovi TOP 09 Karlu Schwarzenbergovi. A právě zde žije bývalá partnerka básníka a chartisty Ivana Jirouse Dáša Vokatá s Oldřichem Kaiserem. 

„Zdá se, že jim to spolu svědčí. Jezdí po festivalech, mají svá vystoupení a Olda nejspíš na stará kolena našel nový smysl života,” říkají jeho přátelé a kolegové.

Dříve byl Kaiser ženatý s herečkou Naďou Konvalinkovou, s níž má dceru Karolínu, ale v poslední době se utápěl v alkoholu. Teď má partnerku, s kterou ho prý baví žít. 

Dům, v němž společně žijí, patří Karlu Schwarzenbergovi a bydlí zde za běžné komerční nájemné. Herec se sem přestěhoval po rozvodu s Konvalinkovou poté, co opustil jejich společný byt u Václavského náměstí. Dáša Vokatá v činžáku na Smíchově bydlela už dříve, právě se svým bývalým partnerem Jirousem. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve