Vdova Heidi Janků: Už našla místo, kde pohřbí milovaného manžela!

 Celebrity 
22. září 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Heidi Janků se stále ze ztráty milovaného manžela Ivo Pavlíka pořádně nevzpamatovala! archiv
Heidi Janků (55) se ani více jak měsíc od smrti milovaného manžela Ivo Pavlíka (†84) z této ztráty pořádně nevzpamatovala. Nyní ji čeká další smutná chvíle - musí ho pohřbít. Už našla místo, které bude tam, kde to měl zesnulý textař a muzikant rád.

Heidi sama přiznává, že dodnes neměla sílu vyzvednout si urnu s ostatky manžela. Už ale vybrala místo, kam ji uloží. Rozhodovala se mezi hřbitovem v Uhříněvsi u Prahy, kde má dům a zahradou, kde to Ivo Pavlík miloval.

„Takhle to bude nejlepší, protože Ivoš to na zahradě měl moc rád a určitě by souhlasil," nechala se slyšet zpěvačka. 

Urnu si nevyzvedla proto, že ji nechce mít přímo doma, ale chce ji co nejdříve vyzvednout a uložit na místě na zahradě, které vybrala. Nechala to odsouhlasit i zbytek rodiny. Hlavně syna Ivoše, hudebníka Adama Pavlíka.

„Nechali jsme to plně na Heidi, protože ona s tátou čtvrtstoletí žila a milovala ho," uvedl Adam, který během pěti měsíců přišel jak o maminku Věru Špinarovou, tak i tatínka Ivo Pavlíka. 

Položit kytičku a zapálit svíčku tak rodina zesnulého Ivoše bude mít možnost, kdykoli si vzpomene. A zároveň tak Heidi bude mít milovaného muže stále nablízku.

Heidi Janků je ráda, že nemusí jen sedět doma a truchlit, ale může jezdit po koncertech a zpívat. „Jen tak sedět doma, to bych se zbláznila. Jsem ráda za to, že můžu být mezi lidmi, i když to někdy není jednoduché," dodala zpěvačka. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve