Michala Jančaříka čeká za pár týdnů veliká premiéra!

 Celebrity 
21. září 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Michal Jančařík se už moc těší znovu do práce! archiv Nova
Ač je Michal Jančařík ostřílený moderátorský bard, čeká ho za pár týdnů veliká premiéra. Znovu se totiž posadí před kameru a bude vysílat na Nově. Na obrazovku se tak vrátí po mnoha měsících, kdy dokonce bojoval o život.

Po několika měsících náročné léčby a rehabilitacích se dvaačtyřicetiletý Jančařík vrátí do práce. Nebude už dělat počasí, ale moderovat odpolední sportovní relace. Je stále na vozíku kvůli tomu, že mu otok transplantované ledviny zasáhl část míchy. 

Michal teď pilně trénuje před kamerou a hodně ho to baví. Hlavně ho to nabíjí energií, protože ví, že ho nikdo neodepsal. Naopak! Na Nově na něj celou dobu čekali a všichni mu drželi palce.

„Když ve studiu zhasla světla a rozsvítila se červená, na vteřinu jsem oněměl. Byl to hodně silný moment a v tu chvíli jsem věděl, že jsem zpátky. Od té doby se roztočil kolotoč tréninků, úprav ve studiu, kostýmních zkoušek. Nebylo to pro televizi vůbec jednoduché a já moc děkuju lidem na Nově, že jim to stálo za to. Moc se těším na druhý říjen. Vrátím se na obrazovku přesně do roka a do dne," řekl Michal Jančařík, který tak i prozradil datum, kdy se před kameru vrátí.

„A abych to trochu odlehčil a ukázal, že se ve sportu vyznám - jsem na tom teď vlastně lépe, než Jarda Jágr, protože já už svoje angažmá mám," zažertoval s úsměvem moderátor. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47