Josef Rychtář má problém: Exekuce na dům v Říčanech!

 Celebrity 
19. září 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Josef Rychtář může přijít o část domu v Říčanech u Prahy archiv Nova
Bývalý manžel Ivety Bartošové Josef Rychtář má problém! Má exekuci na dům v Říčanech, kde bydlí. Přesněji řečeno na část, která mu patří. Důvodem jsou dluhy.

Právě tím, že má exekuci na část domu, na jedné straně ohrožuje zbylé dva majitele, kterými jsou jeho bývalá manželka Darina Nová a syn Josef. Na jedné straně mají v případě dražby předkupní právo na exekuovanou část nemovitosti, ale na druhé se může stát, že o podíl přijdou. Pokud by na odkup neměli peníze, může část nemovitosti koupit někdo zcela cizí. 

A protože dům není rozdělen na dvě bytové jednotky, byl by to velký problém hlavně pro exmanželku a syna. 

Důvodem exekuce, která už přešla do soudem nařízeného prodeje nemovitosti, jsou u soudu urážel advokátku exmanželky Dariny. Soud mu uložil správní pořádkovou pokutu. Rychtář se právničce ale neomluvil a nezaplatil ani správní pokutu. Dluhy narostly do vysoké výše. Na prodej je totiž podíl na domě v hodnotě 800 tisíc korun. 

Pokud Josef Rychtář nezaplatí dlužnou částku, tak o část domu v Říčanech může zcela jistě přijít. Už 17. října by měla jít do dražby.

Pro Darinu Novou a jejího syna by to nejspíš bylo i příhodné, protože by si část domu mohli koupit a zbavit se tak muže, který Darině Nové poslední roky dělal podle jejích slov ze života peklo. Sprostě jí nadával, několikrát jí fyzicky napadl a byl za to i souzen. Dobrovolně totiž svůj podíl na vilce prodat nechtěl. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008