Gregorová poslala kolouška Koptíka k vodě! On jí píše zamilované básně!

 Celebrity 
17. září 2017 02:00 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tohle už je minulostí - Hana Gregorová dala Ondřeji Koptíkovi kopačky! ShowPix
Jako puberťák se chová Ondřej Koptík (34), o generaci mladší přítel herečky Hany Gregorové (65). Ona mu dala kopačky a on sám vypisuje zoufalá vyznání lásky na sociální síti. Byl to právě on, kdo vlastně prásknul konec vztahu!

Co stojí za koncem hodně netradičního vztahu známé herečky a původně neznámého muže, není jasné. Podle samotného Koptíka jde o nějakou zradu a lež, kterou měl způsobit on sám, což dokonce sám na sebe v básních na facebooku prozradil. 

„Já už nevím jak jít dál, nádherné společné léto nám osud přihrál a já nedělal nic jiného než jen to, že jsem ti lhal byli jsme spolu v tak krásném tónu plném lásky na Balatonu! Milovala jsi ty mě i já miluji tebe, a to mě prostě není u prdele… tak to prosím pochop lásko, mrzí mě to, vrať se ke mně,” napsal Koptík na svůj profil a potvrdil, že je zoufalý z toho, že mu jeho partnerka dala vale. 

Zatímco by měl odprošovat Gregorovou přímo, dělí se se svým zoufalstvím se stovkami lidí a přátel, které na sociální síti má. „Dýchám a chodím sice po tomto světě, avšak moje duše, moje mysl touží jen po jedné věte. Pojď lásko má zas cestou mojí, neboť jen naše společné kroky nás zas dohromady spojí. Jdeme každý zvlášť a ja pláču, křičím, proč stalo se mě to zas! Čekání na tvá slova tak bolí a já cítím, jak se tvé srdce mých slov bojí. Dýchám a chodím sice po tomto světě, bez tebe mě to však jen smete. Odpusť, má lásko, Miluji tě!,” píše ve verších zlomený koloušek Koptík, jenž je ještě mladší, než Gregorové syn Ondřej.

Koptík se měl přátelům svěřit, že Haně poslal asi 100 sms zpráv a ona nereaguje a nechce ho vidět. Jeho věci mu poslala kurýrem. A prý je teď pro ní méně, než vzduch. „Udělal jsem strašnou hloupost," dodal Koptík. Co je tedy za tak náhlým rozhodnutím, které velmi rázně bodrá slovenská žena žijící v Čechách udělala? To vědí jen oni dva! Je však možné, že to nakonec Koptík světu vyklopí!

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve