Zagorová dokáže i po sedmdesátce naplnit náměstí!

 Celebrity 
05. září 2017 02:20 / René Černý
  4
📷
2 fotografie v galerii
Hana Zagorová stále dokáže zaujmout Petr Mráček
Zítra oslaví Hana Zagorová 71. narozeniny. Ve svém věku stále dokáže zaujmout! Každý rok na její Vánoční koncerty přijde okolo 3000 lidí napříč věkovou generací, teď zcela zaplnila náměstí!

Při víkendových slavnostech v Kladně přišlo několik tisícovek diváků a všichni se kromě Dary Rolins těšili hlavně na Haničku-písničku, jak jí fanouškové říkají. Milovaná Zagorka na ně vybalila ty největší fláky a celé náměstí zpívalo. Někteří dokonce i tančili.

„Tak zpívejte se mnou, určitě to umíte,” vyzvala diváky Hana Zagorová, které by energii v jejím věku mohla závidět kdejaká daleko mladší kolegyně. Usnul nám, spí, Dešťová víla, Hej mistře basů, Málokdo zná, nebo Maluj zase obrázky. Těmito i dalšími hity potěšila zpěvačka fanoušky.

„Bylo úžasné sledovat, jak lidi od 16 do 80 zpívali, tleskali někteří tančili. Hanka Zagorová je prostě úžasná a je to vždycky záruky skvělé zábavy. Taky která zpěvačka může dneska říct, že vyprodá Lucernu do posledního místečka,” komentovala koncert Zagorové jedna z divaček.

Další vystoupení měla zpěvačka o víkendu na Dobříši, kde bylo plno. A v říjnu jí dokonce čeká akce s Lucií Bílou v Otvovicích. „Vstupenky na Haničku byly vyprodány za půl dne," svěřila se Zlatá slavice.

I na letošní prosinec chystá Hana Zagorová svou Lucernu. Jen od září do konce roku jí čeká přes 30 koncertních vystoupení po celé republice, plesy či soukromé akce pro firmy. O Zagorku je zkrátka stále zájem.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve