Karel Gott se po nemoci opět ukázal mezi lidmi. Jak je na tom?

 Celebrity 
03. září 2017 04:02 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Karel Gott se svým osobním řidičem a ochráncem v ulicích Prahy ShowPix
S Karlem Gottem je to trochu jako s počasím. Jednou je lépe, jindy hůře. Hlavně co se jeho zdravotního stavu týče. Poté, co se doléčil z laryngitidy, vyrazil mezi lidi. Podívejte se, jak se teď Mistr má.

Karel Gott se svým osobním řidičem a strážcem, vyrazil do centra Prahy. Vyřídil si úřady, banku, obchody a zamířil na oběd. Skvěle upraveného, odpočinutého a evidentně v dobré náladě, jej přistihli paparazzi fotografové v ulicích.

„Panu Gottovi to velmi sluší. Vypadá čím dál lépe a zdá se, že se mu daří dobře. A zase byl skvěle oblečený, jako vždy. Zkrátka fešák." svěřila se jedna z obyvatelek Prahy, která Mistra potkala.

Zpěvák se po obědě s řidičem vydal k vile na Bertramku. Ta je stále ještě v obležení lešení a dělníků. Předělává se střecha a zatepluje se fasáda. Kromě toho se uvnitř maluje a dělají nutné opravy, které dům už potřeboval. Mistr proto i s rodinou bydlí v luxusním pronajatém bytě. Na stavbu jezdí on nebo jeho žena pouze dohlížet.

Vše jde podle plánu a Gottova rodina by už na Vánoce opět mohla bydlet zpět ve vile. V bytě jim ale nic nechybí. Snad jen soukromí, kterého mají přeci jen o něco méně, než na Bertramce.

Zpěvák kromě svých tří velkých koncertů po republice, zazpívá na podzim i v pražské O2 areně. Už teď se na něj těší tisíce fanoušků!

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008