ŠOK! Je hrob Michaela Jacksona prázdný?

 Celebrity 
02. září 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Michael Jackson zemřel před více jak osmi lety archiv
Tak tohle je šok pro miliony fanoušků krále popu Michaela Jacksona (†50). Pokud je pravda, co teď vyšlo najevo, je to největší podvod právě na jeho příznivce. Důvody jsou ještě bizarnější!

Když koncem června před více jak osmi lety obletěla svět tragická zpráva o úmrti Michaela Jacksona, mnozí tomu nechtěli věřit. Pak jim nic jiného nezbylo a začali se vyptávat, kde bude popový král pohřben. Až začátkem září se konal monstrózní pohřeb.  

Podle původní zprávy mělo být po smrti Jacksonovo tělo nabalzamováno a uchováno u ledu proto, aby nepřišlo k záhubě. Uloženo mělo být v bronzové, pozlacené rakvi vyložené modrým sametem, která stála přibližně 25 tisíc dolarů, tedy přes 447 tisíc korun.

Jenže rakev byla podle některých informací prázdná a takhle byla údajně také uložena do hrobu v mauzoleu v na Forest Lawn Memorial Park v Los Angeles v Kalifornii. Tedy v místě, kde je pohřbena celá řada amerických herců, zpěváků a dalších umělců, včetně osobností zábavného průmyslu, jakými byli Humphrey Bogart či Walt Disney.

Jeden z členů Jackson klanu ale před pár dny prozradil, že je to podvod. Tělo Jacksona bylo prý krátce po smrti zpopelněno. Tvrdí to americký Magazin Globe, podle kterého zpěvákova matka potvrdila, že její syn v hrobě není.

„Rodina většinu popela, tedy ostatnů jejich milovaného Michaela rozptýlila na ranči Neverland. Jeho matka se totiž bála, že by tělo mohlo být z hrobu ukradeno. Navíc, takto si to prý přál i samotný zpěvák ve své poslední vůli,” cituje magazín zdroj z rodiny.

Pokud je pravda to, co tvrdí magazín s odkazem na rodinu, a byla většina popela rozsypána na ranči, kde Michael Jackson žil, a který je stále na prodej, kde je pak zbytek? Co udělala rodina se zbytkem ze zhruba kila a půl popela, který z těla běžného člověka po kremaci zbývá? Mají ho doma, nebo byla část skutečně uložena v hrobce?  

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47